I Motala finns mycket att se och uppleva. Beläget vid Vätterns strand och genomkorsat av både Göta kanal och Motala ström, gör staden verkligen skäl för epitetet Östergötlands sjöstad.

Vattenaktiviteterna är många och soliga sommardagar kretsar mycket kring den härliga sandstranden i Varamobaden och Motala hamn, som är den största längs kanalen. Men det finns självklart även gott om andra aktiviteter, som att vandra kring i det gamla Motala verkstadsområdet, besöka Motala Motormuseum eller klättra upp i de klassiska radiomasterna vid Sveriges Rundradiomuseum.

För att göra det enkelt för dig att få med mesta möjliga, har vi satt ihop ett flertal paket som du enkelt kan boka här på webben. Har du andra önskemål hjälper vi dig gärna att hitta just det du är intresserad av! 

Kryssa på Vättern

Onsdagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker från Motala hamn ut på Vättern. Ombord bjuds du på en god middag och en trubadur underhåller med sång och musik. Dessutom guidar kaptenen under turen och berättar om sägenomspunna Vättern. Tillbaka i hamn sover ni gott hos oss på Best Western Motala och vaknar upp till vår stora frukostbuffé. Passa på att uppleva magiska Vättern!

Räkfrossa på Vättern

På fredagskvällar under sommaren går M/S Kung Sverker från Motala hamn ut på Vättern för räkfrossa. Under middagen underhåller en trubadur medan du njuter av lugnet på sjön. Övernattning hos oss på Best Western Motala ingår i paketet, precis som vår stora frukostbuffé. Ett fantastiskt sätt att uppleva magiska Vättern! 

Slusspaket på Göta kanal

Under sommaren kan du boka en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan. Med M/S Kung Sverker åker du på Göta kanal och får slussa i kanalens brantaste slusstrappa i Borenshult. Ombord serveras en god lunch och sedan sover ni gott hos oss på Motala Stadshotell. Självklart ingår även vår stora frukostbuffé när ni vaknar dagen efter. 

Play & Stay - Golfpaket

1200:- / person.
Play & Stay golfpaketet inkluderar greenfee, middag & hotellrum (del i dubbelrum)
Uppgradera till ett lite lyxigare boende i någon av våra sviter,
inkl. en flaska mousserande vin på rummet.

Greenfee biljett får du vid incheckning på hotellet.      
Starttider bokar du själv på golf.se

Motala Golfklubb erbjuder en bana med tre varierade
slingor, med en kombination av park- hed och skog, totalt 27 hål och de har alltid en slinga öppen för dig som inte har grönt kort. 

Uppge "golfpaket" vid bokning.

Observera att detta paket endast kan bokas direkt till hotellet,
tel. +46 141 216400, förfrågan kan skickas till; info@motalastatt.se

Play & stay bokas direkt till hotellet! 

Hyr hela hotellet!

Hyr hela hotellet! Inga andra gäster än era egna. Här har ni möjlighet att profilera hotellet precis som ni själva önskar och hotellet står till er fulla disposition.

Perfekt för kick-off, kundevent eller produktlanseringar. Naturligvis ordnar vi med lunch, middag och kvällsarrangemang.

För offertfrågan & information kontakta oss;
info@motalastatt.se eller ring oss gärna så berättar vi mer tel. 0141-216400.

Afterworkpaket fredag - lördag

Inkl. logi(del i dubbelrum), charkbricka, ölprovning, middag: ryggbiff alt. fisk eller vegetarisk(1 rätters), bastu & relax 1195;-/pers. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.