Om oss

Vi som ligger bakom den här sidan har vigt våra liv åt att arrangera fester och vi driver idag olika framgångsrika företag inom catering. Den kunskap vi sitter på vill vi förmedla vidare. Vi får dagligen frågor om hur vi kan lyckas så pass bra med våra olika arrangemang och det är exakt det som den här sidan kommer att handla om. Genom att ge konkreta tips, fakta och allmänna tankar så kommer vi förhoppningsvis att få dig som läsare att lyckas med den fest du planerar att anordna – oavsett storlek.

Vi kommer att skriva om catering och ge tips om hur du hittar rätt företag, vad du ska tänka på, hur mycket som är rimligt att betala samt hur rätt dialog kan förenkla hela processen. Utöver det så kommer vi även att titta närmare på vilka tilläggstjänster som kan göra skillnad i samband med att du väljer catering.

Mat, dryck och gott sällskap – behöver man egentligen något annat? Vi älskar mat och vi älskar den där storslagna festen som alla talar om. Vi älskar även den intima middagen med de närmaste och vi älskar den spontana lilla tillställningen som aldrig riktigt vill ta slut. Vi lever i ett land där många helst håller sig på sin egen kant och därigenom så missar många, enligt oss, det roliga i livet. Vi vill genom den här sidan öppna de sociala slussarna och få våra läsare att våga öppna dörren till det egna hemmet, våga öppna sina hjärtan och våga släppa folk inpå livet. Det ger en enorm glädje och det är exakt det allting går ut på. Vi lovar. Välkommen!