Shopping kräver lunch på Gullmarsplan

Äntligen hade Anna och Karin kommit iväg på shoppingtur. När de hade klarat av förmiddagen var det dags att fylla på energi med en god lunch på Gullmarsplan.

Anna började känna att hon blev matt i kroppen och en försiktig huvudvärk började dyka upp. Hon förstod först inte varför. När hon och Karin åkte in till stan för att handla brukade de gå helt upp i sin shopping. Nu var det extra länge sedan de varit iväg och det hade kommit så mycket nytt.

Huvudvärket kom över henne bakom ett draperi i ett provrum. När hon tittade på klockan insåg hon att det var långt efter tolv och att de fortfarande inte ätit något sedan de åkte hemifrån. Hon frågade Karin om hon var hungrig och väninnan svarade att hon var superhungrig.

Provade lunch på Gullmarsplan

De befann sig i närheten av Gullmarsplan där det fanns restauranger som Thai House, Grill House och Happie Hands. De hade aldrig provat restaurangen som de nu passerade och bestämde sig för att gå in. Vanligtvis brukade damerna inte äta burgare men de här såg galet goda ut.

En halvtimme senare satt de proppmätta och log mot varandra. Ingen av dem hade förväntat sig att maten skulle vara så god som den var. De hade bara önskat något som gick fort. Nu var de mer än nöjda och njöt av en kopp kaffe för att avrunda. Den här restaurangen skulle de definitivt besöka nästa gång de kom till stan. Det var de båda rörande överens om.